Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 02243730150
WEB http://kestelhem.meb.k12.tr
Adres : Vani Mehmet Mah.Turgut Özal Cad. Musa Amca Sokak No2A Kestel/BURSA
VİZYON : Toplumun yaşam boyu öğrenme ihtiyaçlarına cevap vere lider eğitim kurumu olmak
MİSYON : Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaşam boyu öğrenmeyi sürekli hale getirmek için kamu kuruluşları ve özel kuruluşlarla işbirliği yaparak , kaynakları etkin verimli kullanarak , bilgiyi üreterek ,paylaşarak toplumun her kesimine eğitim veren bir kurum olmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli :
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ankara Caddesi´nden "Kestel Toplu Konutlar" minibüsleri ve Şevket Yılmaz Hastanesi´nden hareket eden 1/K otobüsleriyle kurumumuza ulaşım sağlanabilir. Bursaray çalışmaları devam etmektedir.
Yerleşim Yeri : Kestel dışarıdan göç alarak büyümüş bir kenttir. Sanayi ve tarım potansiyeli göç açısından çekici bir ilçe yaratmıştır. Halen nüfusunun büyük çoğunluğunu yurt içi (Erzurum, Tunceli, Artvin, Bayburt, Erzincan, Bilecik, Elazığ, Diyarbakır, Muş) ve yurt dışından (ağırlıkla Bulgaristan) göç edenler oluşturmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Bursa il merkezine 30 dakika mesafede, Kestel ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :