Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 02243730150
WEB https://kestelhem.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. No4/4 Kestel/BURSA
VİZYON : Toplumun yaşam boyu öğrenme ihtiyaçlarına cevap veren lider eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaşam boyu öğrenmeyi sürekli hale getirmek için kamu kuruluşları ve özel kuruluşlarla işbirliği yapıp, kaynakları etkin ve verimli kullanarak , bilgiyi üreterek ,paylaşarak toplumun her kesimine eğitim veren bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Ankara Caddesi´nden "Kestel Toplu Konutlar" minibüsleri ve Şevket Yılmaz Hastanesi´nden hareket eden 1/K otobüsleriyle kurumumuza ulaşım sağlanabilir. Bursaray çalışmaları devam etmektedir.
Yerleşim Yeri : Kestel dışarıdan göç alarak büyümüş bir kenttir. Sanayi ve tarım potansiyeli göç açısından çekici bir ilçe yaratmıştır. Halen nüfusunun büyük çoğunluğunu yurt içi (Erzurum, Tunceli, Artvin, Bayburt, Erzincan, Bilecik, Elazığ, Diyarbakır, Muş) ve yurt dışından (ağırlıkla Bulgaristan) göç edenler oluşturmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Bursa il merkezine 30 dakika mesafede, Kestel ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :